Je Privacy

De CAN gaat zorgvuldig om met je gegevens en worden nooit voor commerciële doeleinden aan anderen verstrekt, tenzij je daar je expliciet toestemming voor hebt gegeven. Als je je aanmeldt voor een workshop, training of ander evenement, dan worden je gegevens alleen gebruikt om je aanmelding in behandeling te kunnen nemen. 

De gegevens die je op de contactpagina achterlaat, worden evenmin in een database opgeslagen. Die worden alleen gebruikt om je een reactie te kunnen geven. 

Op deze site worden geen 'track&trace cookies' gebruikt. Je wordt dus nooit lastiggevallen met advertenties omdat je deze site hebt bezocht. 

Nieuwsbrief
Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan worden je gegevens opgeslagen door Mailchimp. Je gegevens worden alleen gebruikt om je de nieuwsbrief te kunnen sturen. In de nieuwsbrief vind je een link waarmee je altijd je gegevens bij Mailchimp kunt inzien en aanpassen. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om je weer af te melden. 

Vragen?
Heb je nog vragen over dit onderwerp of vind je dat de CAN niet zorgvuldig genoeg omgaat met je gegevens? Neem dan contact met ons op.

 

Proclaimer

Je mag er van uitgaan dat de informatie op deze site juist is. Kom je toch iets tegen dat volgens jou niet klopt? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken we hoe we dat kunnen verbeteren.

Auteursrecht

Je mag, zonder dat eerst te vragen, (delen van) de tekst gebruiken zolang:

  • je daarbij duidelijk de bron vermeldt;
  • je de tekst niet voor eigen commerciële doelen gebruikt.

De afbeeldingen mag je, zonder toestemming vooraf, nooit kopiëren, downloaden of anderszins gebruiken.