Eigenwijs (ook online mogelijk)

Een workshop waarin je eigenwijs mag zijn. In deze workshop ontdek je dat jij een heel eigen (wijze) creativiteit hebt. Je weet nog niet half waartoe je in staat bent.

Eigenwijsheid heeft een beetje een negatieve bijklank. Zo willen we eigenlijk niet genoemd worden. Of stiekem toch wel? Toch doe je jezelf recht als je af en toe lekker eigenwijs durft te zijn, of als je dit koestert bij je kinderen of je leerlingen. Want creativiteit gaat over eigenwijsheid, de regels soms loslaten, durven afwijken van de standaard. Je eigen ding doen, een ander pad kiezen..

Eigen wijsheid… Een eigen manier om problemen op te lossen, om onderzoek te doen en vragen te stellen. Die eigenwijsheid verdiendt aandacht want daar zetelt je creativiteit. Creëren is ons aangeboren, we zijn ons er vaak alleen niet van bewust.

Ontdek in deze workshop hoe je bewust je creativteit kunt inzetten om op eigen wijze in het leven te staan, je werk moeitelozer te doen, je relaties te verbeteren en ja...... te scheppen, gemakkelijk en met plezier. Wij eigenwijzen je de weg.