Lanterfanten (ook online mogelijk)

Al lanterfantend je aangeboren creativiteit activeren. Ja, dat CAN! Lanterfanten is een workshop waarin je ontspannen een oogje toe mag knijpen terwijl je meegenomen wordt. Op deze manier zal je ontdekken dat lanterfanten een functie heeft die belangrijk is voor je brein.

In plaats van steeds de afleiding te zoeken buiten jezelf, vind je mogelijk de bron in jezelf. Je hebt alleen nodig wat je praktisch altijd al bij je hebt: bereidheid, een open geest, gesloten ogen (een deel van de tijd), goede zin en ja, pen en papier.

In deze workshop ontdek je hoe je door juist NIET te denken, tot bijzondere resultaten in staat blijkt. Dat continue bereikbaarheid, niet per se daadwerkelijke aanwezigheid betekent. Dat jouw brein baat heeft bij offline zijn om in lijn te kmoen met jouw ongekende vermogens.

Ervaar hoe o.a. geleide fantasie werkt en doe inspirerende ideeën op voor toepassing in je eigen leven en werk. Niets doen, gewoon wegdromen en lekker ronddobberen in je eigen gedachtensoep. Mag niet op school of op je werk. Hoewel..... Wat nu… als gericht (samen) dagdromen avontuurlijke concentratie- en inlevingsoefeningen worden?

Als het jou, je kinderen, leerlingen of collega's aanzet tot vertellen en luisteren naar elkaars ervaringen? Als het afwisseling in je leven en werk en verrijking biedt? Als het waardevolle rustmomenten kan creëren? Als het laat ontdekken waar de geheime paden van de fantasie te vinden zijn? Ga je mee lanterfanten?