happy people

Follow-up: 2e CANsdag 

De CAN staat op het punt van start te gaan met haar veelzijdige aanbod op het gebied van creativiteitontwikkeling. Maar vóór het zover is, willen we graag de mening horen van mensen die geïnteresseerd zijn in het thema, en frank en vrij aan ons feedback willen geven over onze aanpak! Daarom organiseren we op zondagmiddag 21 januari a.s. de 2e CANsdag voor iedereen die de try-out gemist heeft. De zeven eigenzinnige workshops staan opnieuw voor je klaar, aangescherpt en wel.

Waar?
Openbare Basisschool De Vlaamse Reus Hechtelstraat 49, Amsterdam (Nieuw Sloten) Er is gratis parkeerruimte in de omgeving van de school. En kom je met het openbaar vervoer: Tram 2 stopt praktisch voor de deur.

Tijd?
Je bent welkom vanaf 12.00 uur. De eerste workshop start om 12.30 uur. Rond 15.30 uur sluiten we deze middag af. 

Praktische informatie

Je gaat die middag twee workshops volgen. Aan welke je meedoet, is een verrassing. Beschouw dat ook maar als een oefening in creativiteit. Als je aan de try-out hebt meegedaan word je bij twee nieuwe workshops ingedeeld. Meld het even bij je aanmelding. Natuuurlijk staat er gratis koffie, thee en wat lekkers voor je klaar. En dat alles voor maar 10 euro.

Na afloop willen we wel graag weten wat je er van vond, zodat we ons programma verder kunnen aanscherpen en uitbreiden. Natuurlijk horen we aan het eind van de middag graag de eerste spontane reacties. Maar als je dat op prijs stelt kun je het ook even laten bezinken en bellen we je in de week erna terug. Want bij de CAN houden we van een goed en zorgvuldig persoonlijk contact.

Geef je snel op want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Je bent van harte welkom!

Maak na je aanmelding, direct het inschrijfgeld over. Want je inschrijving telt pas als je hebt betaald! 

  

Ja, ik doe mee

Een unieke middag beleven? Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.